Hoe je levensloop ook is, iedereen wenst zichzelf een goede dood. Wat houdt een goede dood in voor jou? Wat wil je nog doen? Welke zaken kun of moet je nog regelen? Wat beslis ik ten aanzien van donatie? Hoe zit het met euthanasie? Met wie moet ik wat bespreken? Hoe pak ik dit gevoelige onderwerp aan?

Levenseindeconsult

Bij mij kun je terecht voor advies en begeleiding, alleen, als echtpaar of als kind van ouders op leeftijd.

Intake:                         95 euro (incl. BTW, 1 uur)

Telefonisch consult:      45 euro (incl. BTW, half uur)

Op verzoek kom ik ook aan huis. Neem gerust contact op voor informatie of bel voor een afspraak.

Bij voldoende deelname is er ook de mogelijkheid om mee te doen in een gespreksgroep.

Verheldering in gesprek staat centraal.  Ik geef u waar nodig graag advies. Hulp bij zelfdoding bieden is strafbaar, behalve voor artsen (mits zij zich houden aan zorgvulidigheidseisen).


Expertise

U vindt in mij een deskundig en betrokken adviseur. Als geestelijk verzorger en jurist ben ik gespecialiseerd in vraagstukken rond actieve levensbeëindiging (euthanasie, hulp bij zelfdoding, voltooid leven). Ik publiceer hierover in vaktijdschriften. Ik heb ervaring in de gezondheidszorg voor patiënten en bewoners. Momenteel werk ik parttime in verpleeghuizen van Carintreggeland in Twente. [NB De tweets die u op de homepage vindt, zijn bedoeld ter informatie en vormen geen weerslag van mijn mening, tenzij nadrukkelijk vermeld. Ik ben u graag onafhankelijk van dienst.]