Spirituele counseling raakt aan de vraag naar zingeving in uw leven. Soms hebben we daar even geen antwoord op, bijvoorbeeld door ziekte, vastlopen in werk, verlies en rouw. Misschien hebt u vragen over sterven en dood.

Spirituele counseling

Marjolein werkt vanuit een concept van 4 intelligenties. We kijken naar de fysieke, emotionele, rationele en spirituele dimensie van uw leven. Het accent ligt op de spirituele (en indien van toepassing ook religieuze) dimensie.

Samen gaan we in gesprek, waarbij uw levensverhaal leidend is. Ik luister en stel verhelderende vragen, zodat u uw eigen authentieke antwoorden kunt vinden.

Kennismaking:         euro € 65 (anderhalf uur)
Vervolggesprekken: euro € 55,- (vijf kwartier)

Belt u gerust voor vragen en overleg. De intake kan dan volledig worden benut voor wat u bezighoudt.  We overleggen over het meest passende vervolg. Dit kan ook een verwijzing zijn. Indien nodig, kom ik voor counseling ook aan huis.

Energieconsult

Hoe zit u in uw vel? Voelt u zich niet in balans? U krijg geen vat op uw probleem? Een bijzondere benadering is dat u mij woorden laat geven aan uw energie-uitstraling en de thema’s die op dit moment bij u van binnen leven. Ik bied u door het interpreteren van uw energie nieuw zicht en daardoor krijgt u bijzonder inzicht in wat er van binnen bij u leeft. Ik vertaal wat  ik waarneem voor u in woorden: u hoeft alleen maar ontspannen te luisteren. Dit werkt bevestigend en bemoedigend. U krijgt een opname van het consult digitaal toegestuurd (mp3).

Een volledig beeld van uw energie: € 95 (ruim twee uur)

Dit energieconsult staat volledig op zichzelf. Mocht u erna behoefte hebben aan een of meer gesprekken om onderwerpen te verdiepen, dan is coaching uiteraard mogelijk (zelfde tarief als de vervolggesprekken counseling).

Ik maak een afspraak altijd telefonisch.