Wat geeft jouw leven zin? Het antwoord is de kern van jouw leven. Jouw essentie. Soms hebben we daar even geen antwoord op, bijvoorbeeld door ziekte, vastlopen in werk, verlies en rouw.

Counseling & coaching

Marjolein werkt vanuit een concept van 4 intelligenties. We kijken naar de fysieke, emotionele, rationele en spirituele/existentiële dimensie van je leven. Het accent ligt op verdieping: we gaan in op diepere lagen die voor onszelf vaak wat moeilijker te vatten zijn, maar waar wel je drijfveer en dus innerlijke kracht zit.

cirkel-q

Samen gaan we in gesprek, waarbij jouw levensverhaal leidend is. Ik luister en stel verhelderende vragen, zodat je je eigen authentieke antwoorden kunt vinden. Waar nodig en gewenst, begeleid en steun ik je om stappen te zetten. Je komt weer meer in je kracht te staan, zodat  je in vertrouwen verder kunt.

Kennismaking:         euro € 75   (anderhalf uur)
Vervolggesprekken:  euro € 65,- (een uur)

Neem gerust contact op voor vragen en overleg. De intake kan dan volledig worden benut voor wat je bezighoudt.  We overleggen over het meest passende vervolg. Dit kan ook een verwijzing zijn. Indien nodig, kom ik aan huis (dit brengt wel meerkosten met zich mee).

Energieconsult

Hoe zit je in je vel? Voel je je niet in balans? Krijg je geen vat op het ‘echte’ probleem? Een bijzondere benadering is dat je mij woorden laat geven aan jouw energie-uitstraling en de thema’s die op dit moment bij jou van binnen leven. Ik bied door het interpreteren van je energie nieuw zicht en daardoor ontstaat er licht: helderder zicht in wat er van binnen bij je leeft. Ik vertaal wat ik waarneem in woorden: je hoeft alleen maar ontspannen te luisteren. Dit werkt bevestigend en bemoedigend.

Totaal beeld:         euro € 85  (ruim twee uur)
Quick scan:           euro € 65,- (een uur)

Een opname van het consult ontvang je digitaal (mp3).

Ik maak een afspraak altijd telefonisch. Ik ontvang je aan huis (centrum Deventer, op loopafstand van het centraal station).

De hier genoemde tarieven gelden voor particulieren.

20200604_141812certificaat 2020 readen