Wat geeft jouw leven zin en betekenis? Het antwoord is de kern van jouw leven. Jouw essentie. Soms hebben we daar even geen antwoord op, bijvoorbeeld door ziekte, vastlopen in werk, verlies en rouw.

Counseling & coaching

Marjolein werkt vanuit een concept van 4 intelligenties. We kijken naar de fysieke, emotionele, rationele en spirituele/existentiële dimensie van je leven. Het accent ligt op verdieping: we gaan in op diepere lagen die voor onszelf vaak wat moeilijker te vatten zijn, maar waar wel je drijfveer en dus innerlijke kracht zit.

cirkel-q

Samen gaan we in gesprek, waarbij jouw levensverhaal leidend is. Ik luister en stel verhelderende vragen, zodat je je eigen authentieke antwoorden kunt vinden. Waar nodig en gewenst, begeleid en steun ik je om stappen te zetten. Je komt weer meer in je kracht te staan, zodat je in vertrouwen verder kunt.

Kennismaking:         euro € 45   (een uur)
Vervolggesprekken:  euro € 90,- (vijf kwartier)

Neem gerust contact op voor vragen en overleg. De intake kan dan volledig worden benut voor wat je bezighoudt. We overleggen over het meest passende vervolg. Dit kan ook een verwijzing zijn. Indien nodig, kom ik aan huis.

Energieconsult (een laagje dieper)

Hoe zit je in je vel? Voel je je niet in balans? Krijg je geen vat op het ‘echte’ probleem? Een bijzondere benadering is dat je mij woorden laat geven aan jouw energie-uitstraling en de thema’s die op dit moment bij jou van binnen leven. Ik bied door het interpreteren van je energie nieuw zicht. Daardoor ontstaat er helderder zicht in wat er van binnen bij je leeft. Ik vertaal wat ik waarneem in woorden: je hoeft alleen maar ontspannen te luisteren. Dit werkt bevestigend en bemoedigend.

Totaal beeld:         euro € 125  (ruim twee uur)
Quick scan:           euro € 65,- (een uur)

Een opname van het consult ontvang je digitaal (mp3).

Ik ontvang je graag in een fijne praktijkruimte met alle privacy (loopafstand station/centrum Deventer) op maandag-, dinsdag- of woensdagavond. Bel me voor een afspraak!

De hier genoemde tarieven gelden voor particulieren. Het tarief van 125 euro is de ondergrens van het aanbevolen tarief volgens de Beroepsvereniging van Aura-readers.  Wil je graag een reading en is dit bedrag onoverkomelijk, dan vinden we een oplossing.

20200604_141812

BvA