Marjolein van binnen en buiten

Het is altijd fijn als je weet wie je voor je hebt! Wie is Marjolein? Beweging en dynamiek zijn belangrijk voor mij. Daarbij lees en onderzoek ik graag. Het gaat om de balans tussen buiten en binnen. Ter afwisseling van contacten in het werk, is het ontspannend om de frisse wind en zon, en als het zo uitkomt de regen, in mijn gezicht te voelen. Wandelen doe ik graag (Pieterpad) vaak in de vorm van een eigentijdse pelgrimage (Walk of Wisdom). Zo krijg ik dan weer ideeën om te schrijven en nieuwe dingen te ondernemen.  Hoewel ik graag van A naar B loop en goed de markering volg, wijk ik in mijn leven nog wel eens van de gebaande paden af. Liefst ga ik op vakantie naar Schotland, het land van mijn hart. Ook heb ik ruim twee jaar in Dublin (Ierland) gewoond. Deze voorliefde komt terug in mijn muzieksmaak. De laatste jaren ben ik bewuster bezig met stapjes zetten vanuit het oogpunt van klimaatbewustzijn. Ik woon samen met mijn vriend. Zijn dochters (tweeling) zijn bezig hun eigen leven op te bouwen door het doen van een vervolgopleiding vanuit hun eigen stek.

Alle foto’s op deze website zijn door mij gemaakt tijdens wandelingen. 

Notos

Ik wil je graag een steuntje in de rug bieden.

De naam Notos komt uit de Griekse oudheid en betekent (God van de) Zuidenwind.  Deze wind was gunstig om op zee veilig de thuishaven te kunnen bereiken.

In mijn werk lever ik een bijdrage aan wat jou beweegt en jouw leven zinvol maakt. Dit doe ik door naar je te luisteren, jouw eigen kracht en kwaliteiten te stimuleren, je op een directe en eerlijke manier inspiratie te bieden. Ik help je te vertrouwen op je innerlijke, kompas. Wees nieuwsgierig en eigenwijs! Het leven is een avontuur.

Als geestelijk verzorger is Marjolein onder de naam Notos verbonden aan het Centrum voor Levensvragen Salland, zie https://www.cvlsalland.nl/.

DESKUNDIG

  • Lid van de beroepsvereniging voor Geestelijk Verzorgers VGVZ
  • Bevoegd verklaard institutioneel niet-gezonden  (zie http://www.ring-gv.nl/)
  • Ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor geestelijk verzorgers SKGV
  • Certificaat diverse trainingen Moreel Beraad
  • Erkend aura-reader en lid van de Beroepsvereniging voor Aurareaders (Carolina Bont)    https://effectieveintuitie.nl/beroepsorganisatie/ info@effectieveintuitie.nl    023 – 5248863
  • Geaccrediteerd door Findhorn Foundation als facilitator Transformatiespel™